123 budget beheer Veendam

Schulden?
Achterstanden?
______

Stress over rekeningen?
Overzicht in je financiën kwijt?

Steeds weer meer zorgen...

Als je schulden hebt, heb je zorgen. Vaak wordt het “ene gat met het andere gevuld”. Naar verloop van tijd open je de post niet eens meer.  Je komt steeds dieper in de problemen waardoor een uitweg steeds verder van je af komt te liggen.

Deurwaarders aan de deur, beslag op je inkomen, je huisraad wordt verkocht, bankbeslag. Het zijn allemaal mogelijke gevolgen van het hebben van schulden.

Vakantie? Je kinderen mee laten doen aan activiteiten zoals bijvoorbeeld een schoolreis? Nieuwe kleren kopen? De wasmachine gaat stuk? Je kent de antwoorden al….Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn om uit deze vervelende situatie te komen? Klik op de knop hieronder en we gaan samen jouw mogelijkheden bekijken!

 

Problematische schulden

Uit de schulden? Schaamte opzij!

Schulden en betalingsachterstanden leiden tot stress en piekeren. Het geeft een enorme druk op je dagelijks bestaan. Ook is het steeds lastiger om in goede oplossingen te denken.

Uit schaamte wordt er vaak niet over gepraat, terwijl dit nou juist belangrijk is. Werken aan een schuldenvrije toekomst hoef je gelukkig niet alleen te doen. Praat er over. Hoeveel krachtiger ben je als je hulp zoekt? Niemand kan alles alleen. Niemand heeft alle vaardigheden om overeind te blijven zonder hulp.

Oplossingen

Het oplossen van problematische schulden is voor jezelf geen gemakkelijke opgave. Zo bestaan er meerdere trajecten en is de wet- en regelgeving meestal complex. Je kunt proberen een lening af te sluiten om daar mee je schulden af te lossen, maar wat schiet je daar mee op? Er moet immers nog steeds betaald worden. Betere en structurele oplossingen zijn bijvoorbeeld MSNP (Minnelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen) of WSNP (Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen).

Wil jij je schulden opgelost hebben en weten of dit voor jou mogelijk is? Ben je zover? 

GRATIS ADVIESGESPREK
Stap 1 richting een schuldenvrije toekomst!

Je wilt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek omtrent schulden en/of achterstanden. Vul het formulier meteen in, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op om de afspraak in te plannen. 

BEL ONS

123 budget beheer VeendamNatuurlijk kun je ons bellen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.
Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00-12:00 uur.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0598 717939.

123 Budget Beheer
Correspondentie adres:
Postbus 145 | 9640 AC | Veendam

Bezoekadres:
Businesspark ‘De Vrijheid’
Bedrijvencentrum Liberné
Cereslaan 2 | 9641 MJ |Veendam
Bezoek uitsluitend op afspraak